städservice-i-linköping

Städservice

Både företag och privatpersoner är välkomna att höra av sig till oss när det finns ett behov av städservice. Vi på Städfirma Linköping erbjuder både företag och privatpersoner runt om i Östergötland och norra Småland hjälp som anpassas efter de behov som finns, och vi tar oss an såväl enstaka som återkommande uppdrag.

Det går bra att kombinera ett städuppdrag med röjning och bortforsling utomhus så att även gården får sig ett utseendemässigt lyft och välbehövlig omsorg.

Vi erbjuder allt från kontorsstädning till byggstädning

Det finns inga städuppdrag som är för små eller stora för oss. Vi kan underlätta allt från regelbunden trappstädning till en komplett rengöring av en byggarbetsplats. För företag kan det vara intressant med en återkommande kontorsstädning som anpassas efter verksamhetens behov och lokaler. Vårt företag samarbetar även med Tvättexperten och kan tack vare det ombesörja tvätt av mattor och övriga textiler. Den personal som utför själva arbetet är erfaren, utbildad och använder enbart miljövänliga städmedel så att vårt arbete skall ha en så låg inverkan på miljön som möjligt.

Städservice

Vår kompetens utlovar en fläckfri städservice i Linköping

När ni ger oss ett uppdrag, såsom trappstädning eller hemstäd, tar vi det på största allvar och garanterar er:

  • Ett bra resultat samt en godkännandegaranti
  • Professionell hjälp som kan erbjuda det där lilla extra när det behövs
  • Fullt utrustade servicebilar så att vi kan utföra vårt arbete utan avbrott

Vi erbjuder städning till ett lågt pris

Ni är välkomna att höra av er till oss för att få städservice i Linköping. Antingen bokar ni in oss för en enstaka gång eller också kommer vi tillsammans överens om en tidsplan för uppdrag som skall ske med jämna mellanrum. I de offerter vi ger ut ingår kostnader för material och resor utöver själva arbetet. Vi står även till förfogande när ni behöver pålitlig personal som kan ta hand om flyttstäd i Linköping.

Vi erbjuder alltid ett lågt pris för vår städning, och privatpersoner kan nyttja RUT-avdraget!