fönstertvätt-i-linköping

Fönstertvätt

När vi på Städfirma Linköping tvättar dina fönster så gör vi det helhjärtat och sätter vår stolthet i att genomföra ett felfritt arbete med skinande rena fönster. Våra medarbetare har lång erfarenhet, är noggranna och gör en grundlig rengöring av dina fönster.

Vi tvättar hela fönstergluggen, glaset, fönsterram, karm och ytor. Vi står för kvalité, professionalism och att ge er som kund det lilla extra.

Städfirma Linköping fönstertvätt

Om du vill spendera din fritid med vänner, roliga aktiviteter och vila ska du överlåta fönstertvätten till oss på Städfirma Linköping. Vi har lång erfarenhet av hemstädning och fönstertvätt och lägger stor vikt på att skapa långsiktiga relationer. Vi använder fullt utrustade servicebilar och professionell utrustning när vi utför vår fönstertvätt, och är inte nöjda med arbetet förens vi uppfyller era krav. Om ni önskar kan vi även byta och tvätta era gardiner i samarbete med Tvättexperten.

Prisvärd fönstertvätt Linköping

Anlita oss på Städfirma i Linköping när ni vill ha en grundlig rengöring av era fönster och vill få tid över till annat. Våra tjänster är prisvärda och för privatpersoner finns möjlighet till RUT-avdrag.

Välkommen att skicka iväg en offertförfrågan redan idag!