flyttstäd-i-linköping

Flyttstäd

När man skall flytta är det många saker att tänka på och vi som arbetar på Städfirma Linköping har genom vårt arbete blivit medvetna om att en av de sista sakerna man vill tänka på när man byter bostad är att behöva städa.

Det är där vi kommer in i bilden och vi erbjuder er en flyttstäd som gör bostaden ni lämnar skinande ren och välkomnande för den eller de som skall flytta in efter er.

Vi garanterar den allra bästa flyttstäd

En flyttstädning ställer högre krav på utförandet än en vanlig återkommande städning. Det är viktigt att bostaden lämnas i ett så gott skick att de nya hyresgästerna eller bostadsägarna inte har någonting att anmärka på. Genom att anlita oss får ni en bra flyttstädning i Linköping och våra medarbetare kommer ta hand om allt från att tvätta ugnen och putsa fönster till att rengöra golvlister. Om ni är osäkra på hur omfattande städning som behövs ger vi gärna rekommendationer på flyttstäd, eftersom vi med vår erfarenhet enkelt kan se vad som behöver göras.

Flyttstäd

Underlätta er arbetsbörda och anlita oss för flyttstäd i Linköping

Utöver att vi gärna ger rekommendationer på flyttstäd som behövs kan ni känna er trygga med att vända er till oss. Vi kan erbjuda er:

  • Noggrann personal som även kan ta sig an svårt smutsade ytor
  • Vi lämnar en garanti och om det finns något att anmärka på åtgärdar vi det
  • Vi utför städningen effektivt och kan anpassa oss efter er tidsplan

Vi har en låg kostnad för flyttstädning i Linköping

Det är viktigt att få en ordentlig flyttstäd i Linköping och alla är välkomna till oss oberoende av hur stor fastigheten man skall lämna är. Innan ni väljer att anlita oss diskuterar vi gärna en tidsplan som passar er och vi ser självklart till att lämna en offert innan ni anlitar oss. Vi erbjuder er en billig flyttstäd i Linköping som gör att ni kan tänka på det som egentligen är viktigt med er flytt och installera er i er nya bostad utan att behöva putsa fönster och torka damm.

Kontakta oss när du ska flytta och behöver hjälp med att städa lägenheten eller fastigheten!