fastighetsskötsel-i-linköping

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel i Linköping

Oavsett om du är privatperson eller företag så är det både tidskrävande och tufft att själv ansvara över skötseln av sin fastighet och tomt. Anlita oss på Städfirma Linköping istället och låt oss ansvara för all skötsel av er fastighet och tomt.

Vi har ett praktiskt ordersystem där ni lägger en beställning på det ni vill ha utfört vid varje enskilt tillfälle eller låter oss ta hand om skötseln på ett rullande schema.

Trädgårdstjänster och fastighetsskötsel 

Vår Städfirma i Linköping har en lång erfarenhet av fastighetsskötsel och använder egna maskiner och utrustning i vårt arbete. Dessa maskiner transporterat vi till er fastighet med våra egna servicebilar och släpvagnar.  

Vår fastighetsskötsel inkluderar även fler tjänster om det är något annat ni efterfrågar. Har ni några trädgårdstjänster som innefattar röjning ute och inne så kan våra medarbetare hjälpa till att forsla bort det skräp ni vill bli av med. Våra medarbetare är lyhörda, erfarna och finns där för att uppfylla er beställning. Tillsammans med vår samarbetspartner, Tvättexperten kan vi erbjuda er fina entrémattor att välkomna hyresgäster eller kunder med.

Fastighetsskötsel

Prisvärd fastighetsskötsel i Linköping

Vi på Städfirma Linköping vill ge er det lilla extra när vi ansvar för er fastighetsskötsel. Vi erbjuder våra tjänster till företag och privatpersoner med alla försäkringar för att ni som kund ska känna er trygga med att anlita oss. Vi har även RUT-avdrag på våra tjänster för extra prisvärda tjänster för er som privatpersoner.

Välkomna att kontakta oss på Städfirma i Linköping när ni vill överlåta fastighetsskötseln till oss.