Städfirma Linköping

Städservice och utemiljö •

Om RUT-avdraget

Reducerade arbetskostnader tack vare ett skatteavdrag

Många som anlitar vårt företag använder sig av RUT-avdraget. RUT står för rengöring, underhåll och tvätt. Det är ett skatteavdrag som erbjuds till privatpersoner som anlitar företag för hjälp med hushållsnära tjänster. RUT-avdraget introducerades under 1990-talet, kontrolleras av Skatteverket och är idag flitigt använt av privatpersoner runtom i Sverige. RUT innebär att man får göra avdrag på arbetskostnaderna för ett uppdrag med 50 %. Maxgränsen för hur stora avdrag man får göra beror på hur gammal man är och om man även använt sig av ROT-avdraget.

RUT-avdrag på städtjänster

Det går bra att göra RUT-avdrag när man anlitar någon för att utföra städuppdrag hemma, eller i nära anslutning till bostaden. Huvudsaken är att man bor i bostaden som arbetet utförs i men det går också bra att använda avdraget för boenden man bara har under en del av året, som exempelvis sommarstugan. Avdrag får göras för bland annat flyttstädning, fönsterputsning och allmän städning på regelbunden basis och företaget man anlitar behöver ha F-skatt.

Vi hjälper dig med RUT-avdraget

När du anlitar oss hos städfirma Linköping hjälper vi dig med RUT-avdraget. Du behöver inte ansöka om avdraget hos Skatteverket, utan vi drar av beloppet på fakturan och informerar Skatteverket om vilket avdrag du har fått. Om du undrar någonting som gäller skatteavdraget får du självklart kontakta oss så berättar vi mera.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en städfirma i Linköping som kan ta sig an allt som har med städning att göra.

  Adress:
  Klostergatan 7
  582 23 Linköping

  Telefon:
  010-4100786

  E-post:
  offert@stadfirmalinkoping.com

  Orgnr:
  556955-5070

OM OSS

När du söker efter en städfirma i Linköping som kan ta sig an allt som har med städning att göra.

Städfirmalinköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Attraktiv Städ & Utemiljö AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Klostergatan 7
582 23 Linköping

010-4100786

offert@stadfirmalinkoping.com

Orgnr:
556955-5070