Om oss

En städfirma med erfarenhet

Vi är en städfirma i Linköping som ser till att du som privatperson eller företagare får det rent och fräscht omkring dig. Attraktiv Städ & Utemiljö AB har servat nöjda kunder sedan 2006. Vi började som ett fastighetsbolag men såg snabbt en efterfrågan på effektiva och kvalitativa städtjänster. Sedan 2010 utför vi uppdrag som städservice, flyttstäd och byggstäd åt kunder runtom i hela Östergötland. Då vi är ett företag med F-skatt så kan våra kunder nyttja de fördelar som RUT-avdraget innebär.

vi är attraktiv städ och utemiljö

En städfirma nära dig

I snitt utför vi på Attraktiv Städ & Utemiljö AB 300 uppdrag per månad. Tack vare vårt huvudkontor i Linköping och våra depåer runtom i länet så kan vi utföra våra städjobb på ett effektivt och punktligt sätt. När du kontaktar vår städfirma i Linköping så kan vi hjälpa dig med en rad olika typer av uppdrag. Vi har en gedigen erfarenhet som sträcker sig från fastighetsskötsel till städning hemma hos privatpersoner.

Vi är kunniga inom vårt område

Våra medarbetare är stolta utövare av sitt yrke. Självklart ser vi alltid till att hålla oss uppdaterade om de senaste nyheterna i vår bransch. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi använder material och utrustning av hög kvalitet. Vår personal har alltid tillgång till fullt utrustade fordon.

Kort sagt så kan vi erbjuda kompletta lösningar inom städ – vi är den enda städfirma i Linköping du behöver!